Oegst
11 december 2014 - vvO11 december 2014 - vvO11 december 2014 - vvO11 december 2014 - vvO11 december 2014 - vvO

11 december 2014 - vvO

Sportcafé bij vvOegstgeest
Het sportcafé is een informeel samenzijn van genodigden en vertegenwoordigers uit de sport, het bedrijfsleven, politiek en media van Oegstgeest. Het is toegankelijk voor genodigden. Wilt u eens kennismaken met dit mooie netwerk en u heeft geen uitnodiging ontvangen, meld u via info@sportcafeoegstgeest.nl. Kijk ook eens op de actuele en zeer complete website www.sportcafeoegstgeest.nl.
Deze keer is de sponsoring verzorgd door Bob van Buul van www.impressie.nl, Gerwin Zomer van www.airmax.nu, Horesca Horecavo en Heineken.

Op de foto van links naar rechts: Bas Koster, Jan van den Broeck voorzitter vvO, Bob van Buul, Anneke Anholts en Frans van Rijn. Foto: Wil van Elk.


Sportcafé bij vv Oegstgeest
Vier keer per jaar is er een bijeenkomst van het Sportcafé Oegstgeest. De laatste editie van 2014 was op 11 december te gast bij Voetbal Vereniging Oegstgeest op Sportpark de Voscuyl. Trouwe bezoekers van deze netwerkbijeenkomsten kijken niet vreemd meer op als organisator Frans van Rijn een toespraak houdt waarin hij de voorzitter van de ontvangende vereniging interviewt over de sportclub en aanverwante zaken. Soms een komische noot, maar vooral serieus geeft hij ook de sponsors van de bijeenkomst het woord over hun bedrijf en wat hen bindt met de sport.

Het sportcafé is een informeel samenzijn van genodigden en vertegenwoordigers uit de sport, het bedrijfsleven, politiek en media van Oegstgeest. Het is toegankelijk voor genodigden. Wilt u eens kennismaken met dit mooie netwerk en u heeft geen uitnodiging ontvangen, meld u via info@sportcafeoegstgeest.nl. Kijk ook eens op de website www.sportcafeoegstgeest.nl. Anneke Anholts, Bas Koster en Frans van Rijn zijn de drijvende krachten van het Sportcafé Oegstgeest. Zij organiseren ook de jaarlijkse Sportprijzen van Oegstgeest die medio februari worden uitgereikt.

Op de foto Gerwin Zomer van www.airmax.nu en Bob van Buul van www.impressie.nl. Ook Horesca Horecavo en Heineken leverden een sponsorbijdrage. Tekst en foto: Wil van Elk.
Dorpslab