Oegst
meer »

sport & recreatie

12 juni 2014 - IJsclub Oegstgeest12 juni 2014 - IJsclub Oegstgeest12 juni 2014 - IJsclub Oegstgeest

12 juni 2014 - IJsclub Oegstgeest

De eerstvolgende editie van het Sportcafé is donderdag 12 juni 2014. Dan vindt het 25e Sportcafé Oegstgeest plaats bij de Oegstgeester IJsclub.

De organisatie hoopt op goed weer, want het is heerlijk toeven langs de ijsbaan. Door de samenwerking van de IJsclub met het Milieu Educatie Centrum is het extra genieten van de mooie natuur rond het clubhuis. Ook bij regenachtig weer bent u van harte welkom in het clubhuis van de IJsclub. Wellicht de kans om dit altijd zichtbare gebouw van binnen te kunnen zien. Het sportcafé begint om 17.30 uur en eindigt 19.30 uur. Dit sportcafé wordt mogelijk gemaakt door snack-bar/-kar ’t Haasje.

Het sportcafé is een informeel samenzijn van genodigden en vertegenwoordigers uit de sport, het bedrijfsleven, politiek en media van Oegstgeest. Het is toegankelijk voor genodigden. Wilt u eens kennismaken met dit mooie netwerk en heeft geen uitnodiging ontvangen, meldt u via info@sportcafeoegstgeest.nl en/of kom gewoon langs bij dit zinvolle en leuke netwerk. Kijk ook eens op de actuele en zeer complete website www.sportcafeoegstgeest.nl.

Op de foto vanaf links: Jan Mulder, Frans van Rijn, Henk van Dijk, Rob Heemskerk, Bas Koster, Anneke Anholts. Jan, Henk en Rob zijn van de IJsclub. Foto van Wil van Elk.
Dorpslab