Oegst
meer »

sport & recreatie

12 december 2013 - UDO12 december 2013 - UDO12 december 2013 - UDO12 december 2013 - UDO12 december 2013 - UDO

12 december 2013 - UDO

“We zijn volwassen geworden”, zei Frans van Rijn met enige trots tijdens de door Notariskantoor Van de Oudeweetering gesponsorde bijeenkomst in de voetbalkantine van het jubilerende UDO. Hij is samen met Anneke Anholts-Brussee en Bas Koster goed voor eenentwintig bijeenkomsten van het Sportcafé Oegstgeest. Wil van Elk opende namens Dorpslab.nl de website sportcafeoegstgeest.nl.

Het sportcafé is een informeel samenzijn van genodigden en vertegenwoordigers uit de sport, het bedrijfsleven, politiek en media van Oegstgeest. Wil van Elk van Dorpslab opende met een muisklik de website sportcafeoegstgeest.nl. Op een presentatiescherm toonde hij de goed gevulde pagina’s. Op de site staat informatie over alle voorgaande bijeenkomsten die steevast om het kwartaal bij een sportvereniging worden gehouden. De website, gemaakt door het Oegstgeester Dorpslab waarmee het Sportcafé partner is geworden, is nu al een portaal voor de sport in Oegstgeest. Er staat een sportagenda, zoals Oegst.nl, en links naar websites van sport gerelateerde verenigingen.

Jaap van Pampus heette namens voetbalvereniging UDO iedereen hartelijk welkom en vertelde over de succesvolle club. De vereniging UDO bestaat dit jaar 75 jaar.

Linda van de Oudeweetering van het gelijknamige notariskantoor sponsorde het tweeëntwintigste Sportcafé. Zij wist heel toepasselijk met leuke voetbaluitspraken haar werk als notaris te vergelijken met het voetbalspel. Voor veel zaken kun je bij haar notariskantoor in Duinzigt aan de Rhijngeesterstraatweg 40 E scoren en sta je nooit meer buitenspel. Zij werd vergezeld door kandidaat-notaris Nicole Pijnenburg-Verhoogt en management assistent Mendi van Setten.
Dorpslab