Oegst
meer »

sport & recreatie

13 september 2012 - UDO13 september 2012 - UDO13 september 2012 - UDO13 september 2012 - UDO

13 september 2012 - UDO

Voetbalvereniging UDO toonde zich donderdag 13 september 2012 een uitstekend gastheer voor de zeventiende editie van het Oegstgeester Sportcafé. “Het is de start van het eerste lustrumfeest”, vertelde Frans van Rijn die samen met Anneke Anholts en Bas Koster terugkijkt op een succesreeks bijeenkomsten bij steeds wisselende sportclubs.

Tijdens een terugblik op de afgelopen periode werd respectvol de onlangs overleden voorzitter van UDO genoemd. Hij was zeer betrokken bij de sport in Oegstgeest. Luuk van der Zon neemt zijn functie waar. Hij is tijdelijk voorzitter van een sportclub van bijna zevenhonderd actieve leden. En zoals bestuurslid Lodi van der Mark zei: “Je moet bij VV UDO zijn. We hebben onder de seniorenteams twee dameselftallen met maar liefst dertig dames en we worden wéér kampioen. Ook bieden we met succes ruimte voor G-teams voor mensen met een verstandelijke beperking”.

Lodi: “De club is blij met twee nieuwe bordsponsors, Rob Heemskerk van Snackbar ’t Haasje en Stefan Wiegel van SW2Wheels”. Vreemd genoeg is de succesvolle en gezellige sportclub nog steeds zonder hoofsponsor. Henk Heemskerk was jarenlang keeper in het eerste elftal en traint nu de jonge keepertjes. “Dat is fantastisch”, vertelde hij enthousiast. “We moeten het ‘heilige vuur’ overdragen aan de jeugd en met de hulp van de ouders kunnen we de chemie met de club doorgeven. Als we ze goed begeleiden, dan blijft de oudere jeugd wel hangen!”
Dorpslab