Oegst
meer »

sport & recreatie

14 juni 2012 - OLTC14 juni 2012 - OLTC14 juni 2012 - OLTC14 juni 2012 - OLTC14 juni 2012 - OLTC

14 juni 2012 - OLTC

Het Oegstgeester Sportcafé was donderdag 14 juni 2012 te gast bij de Oegstgeester Lawn Tennis Club (OLTC) op het sportpark De Krogt. Frans van Rijn, voorzitter van het Sportcafé, vroeg een moment stilte voor de onlangs overleden Hans van der Weijden die vice-voorzitter was van de Sportraad en voorzitter van voetbalvereniging UDO. De gasten sloten dit eerbiedig af met een applaus. De bijeenkomst werd gesponsord door het bedrijf MyTTS en het cateringbedrijf Fabrique Culinair.

Edwin de Putter sprak namens de vereniging waar hij penningmeester van is en hij vertelde in een vragenspel met Frans van Rijn over de club, hoeveel leden en welke toernooien en wedstrijden er worden gespeeld. Verrassend dat dit allemaal gebeurt op ‘eigen grond’. Edwin is nog maar kort bij de vereniging die al sinds 1886 bestaat en ouder is dan de bond. “Een derde van onze vereniging is jeugdlid. Ons herenteam speelt hoofdklasse; dat heeft uitstraling voor de club.”

“Ik had eigenlijk nog willen vertellen dat wij de eerste clubkantine met een Ster willen worden”, vertelde Thijs Schiphorst die samen met Ruben Hijmans het clubhuis en kantine van de Oegstgeester tennisclub bestieren en hun cateringbedrijf Fabrique Culinair volop promootte; ze maken alles zelf. De gasten van het Sportcafé kregen dan ook regelmatig de gelegenheid om te proeven van heerlijk hapjes. Op het terras zag je regelmatig dat de tafel werd gedekt voor hongerige tennissers die bezig waren aan onderlinge wedstrijden, wel zo makkelijk dat je op de club ook kunt eten.

Directeur Michael Armstrong was ook aanwezig. Bas Regeer vertelde kort en krachtig waar MyTTS als bedrijf voor staat: “MyTTS komt op 1 juli met de nieuwe website en webshop op het Internet”. Het bedrijf levert allerlei producten die zij beveiligen. Als de goederen die zij beveiligen, ook die zij niet hebben geleverd zoals fototoestellen en mobiele telefoons, worden gevonden, dan staat er een beloning tegenover voor de eerlijke vinder. Het systeem dat ze gebruiken met behulp van GPS is uniek en nog niet eerder op de markt gebracht. Het concept is een sterk staaltje productbeveiliging. Regeer: “Het gaat om vinden en gevonden worden”.
Dorpslab