Oegst
meer »

sport & recreatie

9 juni 2011 - Atilla9 juni 2011 - Atilla9 juni 2011 - Atilla9 juni 2011 - Atilla9 juni 2011 - Atilla

9 juni 2011 - Atilla

Frans van Rijn introduceerde tijdens de twaalfde bijeenkomst van het Oegstgeester Sportcafé John van den Nouland als de nieuwe voorzitter van Attila, de Vereniging van Handboogschutters. John was namens zijn vereniging op donderdag 9 juni 2011 gastheer in het clubhuis aan de Gerrit Rietveldlaan 1A in Oegstgeest. Attila is een grote vereniging en telt meer dan honderd leden, waarvan 35 jeugdleden vanaf twaalf jaar.

Frans van Rijn, Anneke Anholts-Brussee en Bas Koster hebben in hun derde jaargang een nieuw concept bedacht. Voortaan zorgt de ontvangende sportvereniging ook voor de sponsoring. Hiermee wordt voorkomen dat er spanningen ontstaan tussen de sponsoren van de vereniging en het Sportcafé. In de twaalfde editie waren er meerdere sponsors en tijdens de bijeenkomst vertelden zij enthousiast iets over hun bedrijf en het werk dat ze doen. Op de achtergrond schoten in de schiethal regelmatig pijlen recht op het doel af.

De introductie van de sponsoren gaf een goed beeld van hun activiteiten. “Makelaardij Zaalberg is een goede makelaar, ontstaan uit het stukadoorsbedrijf Zaalberg”, zei Frans van Rijn. Sander van Tongeren, samen met zijn vader Hans van Haarhuis van Tongeren vertelde: “Wij doen alles dat met haar heeft te maken. Pruiken en haarstukken, zoals voor vrouwen die door ziekte hun haar hebben verloren, zijn handgemaakt en komen uit Aziatische landen”. Bas Koster van Bierproeverij Op Eigen Wijze vertelde over de tapinstructies die hij geeft aan verenigingen. “We doen ook vrijgezellenavonden en bedrijfsuitjes.” Eric van der Reijden, samen met zijn zoon Niels van de Antiekboerderij Almondehoeve: “Wij hebben een heel breed aanbod op het gebied van lifestyle voor de inrichting van uw huis met onder andere trendy lampen”.
Dorpslab