Oegst
meer »

sport & recreatie

10 maart 2011 - UDO10 maart 2011 - UDO10 maart 2011 - UDO10 maart 2011 - UDO10 maart 2011 - UDO

10 maart 2011 - UDO

Het Sportcafé Oegstgeest is het klokje rond en was voor de tweede keer bij de Voetbal Vereniging UDO te gast. Trustus sponsorde de bijeenkomst op donderdag 10 maart 2011.

Lodi van der Mark vertelde maar al te graag aan de gasten over de sportieve prestaties van vv UDO. De maatschappelijke betrokkenheid van de vereniging komt vooral tot uiting in de veelzijdigheid van de leden. Zo heeft UDO al bijna vijf jaar G-voetbal, zijn er meisjes elftallen onder de vele jeugdelftallen en op zaterdag en zondag is er damesvoetbal. Er wordt opleiding gegeven; het voetbal wordt er vanaf jongs af aan ingegoten, al vanaf vijf jaar is er Ukkievoetbal. Het eerste elftal speelt in de tweede klasse en misschien kan er in de nacompetitie worden gepromoveerd. De vereniging heeft ook sponsors nodig, en niet alleen voor shirt- en bordreclame. De vereniging doet ook wat terug voor de sponsors: “Op 29 maart gaan we met een bus naar een wedstrijd van Ajax. Voor het komende seizoen zijn we op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor”, zei Lodi.

Na een verzoek om een applausje voor zijn medeorganisatoren Anneke Anholts en Bas Koster, ging Frans van Rijn een dialoog aan met Wouter van Till, directeur bij Trustus die zei geen nee te kunnen zeggen voor zo veel enthousiasme. “Wij hebben een binding met sport en vragen ook sollicititanten hierover.” Zijn bedrijf doet onder andere vermogensbeheer voor grote bedrijven in bedragen vanaf 2,5 miljoen euro. Intereffekt op de beurs doen ze vanuit de Friese vestiging in Joure. Frans: “Ik heb hier een brief met een erfenis van 150.000 euro, kan ik dan ook bij jullie aankloppen voor advies?”. “Naast het vertrouwen tussen klant en vermogensbeheerder, gaan we in een gesprek na of de klant geschikt is om te beleggen”, legde Wouter uit. Hij was heel enthousiast over de sponsoring van deze bijeenkomst, die vooral gezellig netwerken betekende tussen de mensen uit het sportgebeuren, de politiek en het zakenleven.
Dorpslab