Oegst
meer »

sport & recreatie

12 maart 2009 - ASC12 maart 2009 - ASC12 maart 2009 - ASC12 maart 2009 - ASC12 maart 2009 - ASC

12 maart 2009 - ASC

De organisatoren Frans van Rijn, Anneke Anholts-Brussee en Bas Koster zijn het roerend met elkaar eens: “Het Sportcafé Oegstgeest is een groot succes. Op donderdag 12 maart werd dat in de sportkantine van ASC nog eens bevestigd met een druk bezochte bijeenkomst. Het Motorhuis en Multi Lease waren de sponsoren van dit informele samenzijn.

Het Sportcafé is voor genodigden en vertegenwoordigers uit de sport, bedrijfsleven, politiek en media een perfecte gelegenheid om elkaar te ontmoeten en afspraken te maken. Tijdens de bijeenkomst benadrukte initiatiefnemer Frans van Rijn dit nog eens, en vertelde dat er iedere tweede donderdag van de derde maand van ieder kwartaal een Sportcafé is.

Matthijs Huizing, voorzitter van ASC, vertelde over zijn 116 jaar oude vereniging van 750 leden, met 500 jeugdleden: “We hebben al sinds de jaren zeventig de wens om te verhuizen. We hebben een kwetsbaar veld waarop we niet meer kunnen trainen, en zijn uitgeweken naar vijf andere terreinen. We hebben ook veel afgelastingen. We proberen een terrein in de polder aan te kopen, zodat we de voetbal en de cricket weer kunnen herenigen. We hopen over drie jaar de eerste bal daar te kunnen spelen”.

Frans van Rijn gaf verder beide sponsors het woord. Wouter Uijtenhoorn, directeur van de vestigingen in Leiden, Noordwijk en Katwijk, vertelde over de Opel dealer die negentig jaar geleden begon aan de Vondellaan. “We bieden een totaalpakket, met een breed assortiment aan auto’s. We voeren Het Motorhuis, Het Schadehuis, , MultiRent, MultiEnergy en MultiLease. We hebben met de Fiat 500, de auto van 2007, en de Opel Insignia, de auto van 2009, wel wat troeven in handen”. Ron Bronmeijers is tien jaar bij MultiLease: “We leveren maatwerk. Onze auto’s hebben een lage CO2 uitstoot”.
Dorpslab